Hoe beveiligen ?

De juiste beveiliging voor uw situatie  

Uw object voorzien van het Hikvision alarmsysteem kan op verschillende manieren, hieronder tref u slechts een voorbeeld beveiligingsplan van een woning. Onderstaand beveiligingsplan is een uitgebreid beveiligingsplan, het is natuurlijk ook mogelijk om eerst met ons basissysteem te beginnen en bijvoorbeeld de extra deur/raamcontacten en/of rookmelders later aan te schaffen. 

 

.............................................
....................................................................................


 

Entreehal / meterkast
Aan de zijkant of in de meterkast wordt meestal de Hikvision beveiligingscentrale gemonteerd.
De beveiligingscentrale moet worden voorzien van een vaste voeding. De beveiligingscentrale wordt aangesloten op de aanwezige internetaansluiting.


Voordeur 
Op de voordeur wordt een deurcontact gemonteerd, bij het openen van de voordeur heeft u voldoende tijd om het alarmsysteem in of uit te schakelen dit is in de programmering aan te passen. 


Eetkamer 
In de eetkamer wordt een bewegingsmelder gemonteerd. Bij een beweging in de eetkamer als het alarmsysteem is ingeschakeld, zal er direct een inbraakalarm geactiveerd worden. 


Schuifpui
Op de schuifpui wordt een deurcontact geplaatst.


Slaapkamer 2
Op het raam in de slaapkamer wordt een raamcontact gemonteerd. bij het openen van het raam zal er een inbraakalarm worden geactiveerd.

Meterkastdeur 
Het is verstandig om de meterkastdeur te voorzien van een deurcontact. Dit omdat hier meestal het internetmodem staat en de voeding van de beveiligingscentrale zit aangesloten. 


Woonkamer 
In de woonkamer wordt een bewegingsmelder gemonteerd. Bij een beweging in de woonkamer als het alarmsysteem is ingeschakeld, zal er een inbraakalarm geactiveerd worden. 


Keuken
In de keuken wordt een bewegingsmelder gemonteerd. Bij een beweging in de keuken als het alarmsysteem is ingeschakeld, zal er direct een inbraakalarm geactiveerd worden. 

(*tip* het is verstandig om de keuken te voorzien van een C02 melder)


Slaapkamer 1
Op het raam in de slaapkamer wordt een raamcontact gemonteerd. Bij een beweging in de eetkamer als het alarmsysteem is ingeschakeld, zal er direct een inbraakalarm geactiveerd worden. 


Overloop
 

Op de overloop wordt een bewegingsmelder gemonteerd. Bij een beweging in de eetkamer als het alarmsysteem is ingeschakeld, zal er direct een inbraakalarm geactiveerd worden.