Trilcontacten

thuis alles veilig!

                                         Zelf installeren € 64,95 p/stuk                    
                                         Laten installeren € 89,95 p/stuk

Het draadloze trilcontact detecteert schokken van o.a. het uit-de-sponningen-liften van deuren, ramen, enz. die veroorzaakt worden door indringers die proberen te forceren, ingooien, boren, of doorzagen om toegang te krijgen tot uw huis (eigendommen). Het draadloze trilcontact heeft een eenvoudige installatieprocedure en maakt gebruik van digitale signaalverwerking. Het beschikt over een geheugen van eerdere schokken. 

De instellingen voor de detectie van schokken/trillingen van deuren, ramen, enz. kan worden gebruikt om pogingen van dit soort geweld aan te duiden door een detectie door te geven aan uw alarmsysteem. 

De signaalverwerking garandeert een hoge immuniteit tegen vals alarm. De detector communiceert draadloos Hikvision beveiligingscentrale en werkt op batterijen.

Bewegingsmelder standaard

 Frequentie  868MHz
 Voeding  Batterij
 Communicatie  Tweeweg draadloos
 Codering  AES-128-codering
 Sabotage  Tamper
 Alarm  reageert op trillingen
 Detectiebereik  2,5 meter 
 Kleur  Wit
 Afmetingen  25 x 25 x 15mm
   

Trilcontacten 

Voor een snelle detectie is het belangrijk dat de inbreker nog buiten staat en het alarm direct geactiveerd wordt als deze gaat hak of breken. Er kunnen op het Hikvision alarmsysteem trilcontacten worden aangesloten deze reageren op trillen zoals slaan met een hamer.